Nieuws

Nu ook Sweettable

Dit is een geweldige manier om uw feest te laten stralen. De tafel bestaat uit een taart, cupcakes, cakepops en andere zoete lekkernijen naar keuze. De decoratie wordt aangepast op het thema van het feest. Het is mogelijk om een sweet tabel te bestellen vanaf 12 personen. Ideaal voor Bruiloften, sweet 16, baby shower, Abraham en Sara….
Heeft u vragen? Neem gerust contact met me op.

Bruilofts Taarten

Vanaf nu kunt u ook bij Liliana’s Deli bruilofts taarten bestellen. We gaan samen de mogelijkheden bespreken en daarbij houden we zo veel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen. Het is mogelijk om luxe vullingen te kiezen en de taart met suiker bloemen te versieren. De nieuwe rage is ook om een sweet table te presenterem en Cakepops als bedankjes te geven. Elk ontwerp wordt uniek!

Workshop

Een workshop bij Liliana’s Deli volgen is mogelijk v.a. EUR 30,00 pp. (Min. 4-max. 6 personen). Het is ook mogelijk om een workshop op locatie te geven. U kunt kiezen tussen cakepops, cupcakes, boltaart, basis taart of koekjes met royal icing decoreren. Het thema van de workshop kunt u zelf bepalen. Ik zorg voor alle benodigheden zoals vulling, fondant, rollers, uitstekers…